صفحه اصلی   فرم ثبت نام   تماس با ما   آرشیو     Micro Club     English
       عيد سعيد فطر بر همه مسلمانان مبارك باد       خبرگزاری فارس : برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی       پایگاه خبری دارو و سلامت : برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی       ایسنا : مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی تمدید شد       اختصاص 15 امتیاز بازآموزی جهت شرکت در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران       درگذشت مرحوم مغفور دکتر بهمن تبرائی       برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی - صبح اقتصاد        تمدید مهلت ارسال خلاصه مقالات هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران تا 15 تیرماه       سخنرانی دکتر جواد حامدی در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران       برگزاري پانل تخصصي با موضوع كشف دارو هاي ضد ميكروبي از منابع طبيعي: چالش ها و فرصتها        31 خرداد اتمام مهلت ارسال مقاله به هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران       سخنرانی Prof. Hans-Peter Klenk در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران.       سخنرانی پروفسور Javier Garau        برگزاری پانل میکروبی شناسی مواد غذایی و آشامیدنی در هجدمین کنگره میکرب شناسی ایران       پذیرش مقالات مرور سیستماتیک و متا آنالیز       افزایش پذیرش مقالات به صورت سخنرانی در هجدهمین کنگره بین المللی میکرب شناسی ایران       سخنرانی پروفسور Louis Martinez در کنگره هجدهم       پانل پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند        همکاری انجمن علوم و فناوریهای میکروبی ایران در هجدهمین کنگره میکروب شناسی       سخنراني پروفسور آندره آمازوتي در هجدهمين كنگره بين المللي ميكروب شناسي       پانل ميكروبيولو‍ژي مواد غذايي       برگزاري پانل سلولهاي بنيادي و نقش آنها در مبارزه با بيماري هاي عفوني       شرایط پذیرش مقاله در مجله میکروب شناسی ایران       آغاز پذیرش مقاله برای هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شتاسی       درج مقالات قبول شده کنگره در مجله بین المللی انتریک پاتوژن International Journal of Enteric Pathogen
 News Archive 

پانل ميكروبيولو‍ژي مواد غذايي

 میکروبیولوژی مواد غذایی را می توان به حق یکی از قدیمی ترین شاخه های میکروبیولوژی قلمداد نمود. مباحث گوناگونی از ارتباط میکروارگانیسم ها و مواد غذایی از قبیل چگونگی تولید و فرآوری برخی ازمواد غذایی توسط میکروارگانیسم ها، نحوه فساد مواد غذایی و همچنین میکروارگانیسم های عامل مسمومیت و عفونت های غذایی در این شاخه از میکروبیولوژی مورد مطالعه قرار میگیرند. با توجه به این مطلب که طی سالیان اخیر در جوامع پیشرفته معیارهای بسیار دقیق و سختگیرانه در ارتباط با کیفیت مواد غذایی از جمله در زمینه بهبود کیفیت میکروبی و کاهش سطوح نگهدارنده، باقیمانده مواد شیمیایی و سموم قارچی وضع و اجرا شده است، شناخت و آگاهی از نقش میکروارگانیسم ها در مواد غذایی اهمیتی بیش از پیش یافته است. امروزه دانشمندان بیشتر تحقیقات خود را متمرکز به روش های جدید و سریع شناسایی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی نموده اند و همچنین در پژوهش ها و تنظیم قوانین جدید غذایی توجه خاصی به جایگزین نمودن نگهدارنده ها با منشا بیولوژیک و طبیعی در مواد غذایی گوناگون و استفاده کمتر از مواد افزودنی .شیمیایی که برخی از آنها دارای اثرات نامطلوب بر سلامتی انسان می باشند، صورت می پذیرد

 در این پانل پذیرش و ارائه مقالات و سخنرانی هایی در خصوص مقدمه و تاریخچه میکروبیولوژی مواد غذایی، معرفی مهمترین جنس های باکتری ها، کپک ها و مخمرهای مواد غذایی ، شرایط بیرونی و درونی مواد غذایی جهت رشد میکرورگانیسم ها و همچنین مکانیسم ها و نحوه فساد میکروبی مواد، شیوه های نگهداری مواد غذایی از جمله روش های گوناگون فیزیکی و شیمیایی و انواع میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت های غذایی صورت خواهد گرفت
 
با احترام 
دکتر ناهيد رحیمی فرد
مدير كارگروه ميكروب شناسي مواد غذائي انجمن
 

 


1/2/1396

سخنرانان مدعو گالری
Prof. Louis Martinez
 
1- Detection of carbapenemases in Enterobacteria: phenotypic and genotypic methods
2- Susceptibility testing of polymyxins in the clinical laboratory

Prof. Javier Garau
 

Infections in patients with cancer and immunocompromised individuals
Prof. Hans-Peter Klenk  
 

Microbial diversity in the genomic era: the Genomic Encyclopaedia of Bacteria and Archaea
Dr. Javad Hamedi  
 

Actinobacteria, the Endless reservoir: non-antibiotic applications of Actinobacteria

 

ورود شرکت کنندگان اخبار
عيد سعيد فطر بر همه مسلمانان مبارك باد
خبرگزاری فارس : برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی
پایگاه خبری دارو و سلامت : برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی
ایسنا : مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی تمدید شد
اختصاص 15 امتیاز بازآموزی جهت شرکت در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
درگذشت مرحوم مغفور دکتر بهمن تبرائی
برگزاری هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی - صبح اقتصاد
تمدید مهلت ارسال خلاصه مقالات هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران تا 15 تیرماه
سخنرانی دکتر جواد حامدی در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
برگزاري پانل تخصصي با موضوع كشف دارو هاي ضد ميكروبي از منابع طبيعي: چالش ها و فرصتها
31 خرداد اتمام مهلت ارسال مقاله به هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران
سخنرانی Prof. Hans-Peter Klenk در هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران.
سخنرانی پروفسور Javier Garau
برگزاری پانل میکروبی شناسی مواد غذایی و آشامیدنی در هجدمین کنگره میکرب شناسی ایران
پذیرش مقالات مرور سیستماتیک و متا آنالیز
افزایش پذیرش مقالات به صورت سخنرانی در هجدهمین کنگره بین المللی میکرب شناسی ایران
سخنرانی پروفسور Louis Martinez در کنگره هجدهم
پانل پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند
همکاری انجمن علوم و فناوریهای میکروبی ایران در هجدهمین کنگره میکروب شناسی
سخنراني پروفسور آندره آمازوتي در هجدهمين كنگره بين المللي ميكروب شناسي
حامیان کنگره
 

آمار مراجعه به سایت: امروز: 351 | ماه جاری: 40735 | کل مراجعات: 683693